Düzce Üniversitesi’nden 2024 Genç Üniversiteler Dünya Sıralaması’nda Araştırma Alanında Büyük Başarı Times Higher Education'ın yaptığı ve son 50 yıl içerisinde kurulan dünyadaki en iyi &u...           • ZABITA DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI YAYA YOLLARINDA MOTOSİKLETLER DENETLENDİ KURAL DIŞI OLANLARA CEZAİ YAPTIRIM TOPLU ULAŞIM ARA&Cce...           • Fuardan & İkili Görüşme Programlarından Müşteri / Tedarikçi Bulma Eğitimi Gerçekleştirildi Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen, Mehmet Dükkancı’nın eğit...           • CHP DÜZCE MİLLETVEKİLİ TALİH ÖZCAN’DAN İKİ KRİTİK ÖNERGE   CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, Türkiye Büyük Mil...           • Düzce İl Özel İdare Genel sekreterliği Kadrosuna Nuri Çetin atandı Kültür vr Trizim Bakanlığında başkan yardımcısı olarak görev yapan Nuri Çeli...           • Tasarruf Tedbirleri Ülkemize ve Milletimize Hayırlı Olsun Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, bugün Cumhurbaş...           • AKParti Düzce il başkanı Hasan Şengüloğlu Anneler günü ile ilgili bir mesaj yayımladı.   İl başkanı Şengüloğlu mesajında şu ifadelere yer verdi. ‘’Annelerimiz en...           • Anne Sütünün Önemini Vurgulayarak Emzirme Döneminde Dikkat Edilmesi Gerekenleri Anlattı   Düzce ÜniversitesiTıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Tıp Fak&uu...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI “ANNELİK KARŞILIKSIZ SEVGİ VE ŞEFKATİN TEK KELİMELİK TANIMIDIR” Düzce Belediye B...           • Düzce AKParti İl kadın kollarından kınama!!! Kıymetli basın mensupları, sevgili yol arkadaşlarımız basın açıklamamıza hoş geldiniz. Paz...           
İstatistikler
Toplam: 1587693
Aktif: 63
Bugün: 596
Dün: 2612
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Başkan Dr Faruk Özlünün Basın Açıklaması


Değerli Basın Mensuplarımızın Dikkatine!

Başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün açıklamasıdır:

Düzce’de bir yerel basın kuruluşunun sahibi, son günlerde şahsımla ilgili yalan yanlış haberler yapmakta, aklı sıra bir karalama kampanyası yürütmeye çalışmaktadır.

Bu çabalarının; sahibi olduğu yerel medya kuruluşlarının tanıtım ve reklam bütçesinin AK Parti’mizin Seçim Kampanyası Kurulu tarafından iptal edilmesinden kaynaklandığının kamuoyu tarafından bilinmesi saygı ile arz olunur.

 

Haber tarihi: 30/03/2024
Haber Okunma: 61
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: BAŞKAN ÖZLÜ, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTARDA BULUŞTU
Sonraki: İşletme Yönetimi Öğrencilerine Yönelik “İşletmecilikte Girişimciliğin Önemi” Söyleşisi Düzenlendi




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com