CHP Düzce Millet vekili Özcan bir mesaj yayımladı   CHP Düzce millet vekili Talih Özcan 1 mayıs işci bayramı nedeniyle ...           • Düzce TSO TSE Yönetim Sistemi Belgesini Yeniledi Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, uluslararası standartlar ile hizmette kalite belgelerini yenil...           • DÜZCE’YE 7 YENİ İŞ MAKİNESİ   DERE ISLAH ÇALIŞMALARI YAPILACAK, SEL RİSKLERİ ORTADAN KALDIRILACAK BAŞKAN ÖZ...           • Düzce’nin Ortak Turizm Markası “Düzce’ye Gelsene” Tescillendi Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi ile birl...           • Düzce Belediyesi iştirak şirketlerimizin yeni dönem yönetim kurulları aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.   DÜZCE BELTAŞ A.Ş. YÖNETİM KURULU Yönetim Kurulu Başkanı: Dr. Faruk...           • CHP’Lİ ÖZCAN, KIRSAL MAHALLE STATÜSÜ VERİLMEYEN KÖYLERİ MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI   CHP Düzce Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Talih Özcan, Tür...           • Çilimli’den Gelen Öğrenciler Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'nu Ziyaret Etti   Çilimli Kaymakamlığı Proje Ofisi tarafından düzenlenen ve Çilimli Milli...           • İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BELEDİYENİN YARDIM ELİ UZANDI SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖNÜLLERE DOKUNUYOR 4 AYLIK YARDIM VE HİZMET...           • Düzzce Üniversitesi Mezun Öğrencisi Buse Naz Çakıroğlu Üst Üste Üçüncü Kez Avrupa Şampiyonu Sırbistan'da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası'nda Düzce Üniversitesi Spor Bilimle...           • Düzce Üniversitesi Süs ve Tıbbi Bitkiler Botanik Bahçesi’nde Adige-Maykop Kafkas Florası Hatıra Botanik Parkı Açıldı   Çerkez Dili ve Kültürü Günleri Etkinliği 10. Yıl Kutlama Progra...           
İstatistikler
Toplam: 1573021
Aktif: 9
Bugün: 26
Dün: 767
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

TRAMVAY YOLU İÇİN KANAL AÇILIYOR


Araç trafiğine kapatılan İstanbul caddesinde tramvay yolu için kanal açma çalışmalarına başlandı. Düzce Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul caddesinde 950 metrelik bölümde kanal açılacak.

Haber:NK

İstanbul caddesinde ‘Yayalaştırma’ projesinin ardından ikinci etap olarak nostaljik tramvay projesine geçildi. Bunun için, caddenin Atatürk bulvarından başlayan bölümünden itibaren 950 metrelik tramvay yolu için kanal açılıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından rayların döşenebilmesi için açılan kanal iki hatlı olacak. İstanbul caddesi boyunca uzanacak olan tramvay yolu Atatürk bulvarından batı istikametine doğru sol şeritte yer alacak.

Haber tarihi: 11/08/2017
Haber Okunma: 986
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: YAYA ÇİZGİLERİ ÇEKİLİYOR
Sonraki: BAZALT ASFALT SERİLİYOR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com