DÜZCE BELEDİYESİ 4 AYLIK RAPORU YAYINLADI 4 AYDA 4 KİLOMETRE YENİ İÇME SUYU HATTI 5 KİLOMETREDEN FAZLA KANALİZASYON YAPILDI YENİ YA...           • Fındık Üreticileri Kendi İşlerinin Patronu Olabilecek   Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın Düzce Üniversitesi ve Düzce Ta...           • İTFAİYE 6 DAKİKADA OLAY YERİNE ULAŞTI YANGIN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI Düzce Belediyesi İtfaiyesi Müdürlüğü, Konuralp bölgesi Orhangazi Mah...           • Mutluluk ve başarının sırrı; psikolojik sağlamlık   Hayatta çeşitli risk ya da zorluklarla karşılaşıldığında, zorlu yaşam olayları ile ...           • Mutluluk ve başarının sırrı; psikolojik sağlamlık   Hayatta çeşitli risk ya da zorluklarla karşılaşıldığında, zorlu yaşam olayları ile ...           • KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR ,Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması i&cc...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDE İKİNCİ ÖZLÜ DÖNEMİ FARUK ÖZLÜ VE AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ MAZBATA ALDI ÖZLÜ: DÜZCE...           • CAMİ TEMİZLİĞİ HIZ KESMİYOR CAMİ TEMİZLİĞİ HIZ KESMİYOR  TEMİZLİK İŞLERİNDEN CAMİLERE HASSAS DOKUNUŞ CAMİLER KÖŞE BU...           • MODERN SANAYİ SİTESİNDE ALTYAPI SORUNU OLMAYACAK   112 DÜKKANDA SONA GELİNDİ   Düzce Belediyesi tarafından Beslanbey Bö...           • TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Düzce Üniversitesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi   Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ)Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafe...           
İstatistikler
Toplam: 1561888
Aktif: 55
Bugün: 1677
Dün: 1974
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

GELENEKSEL PİLAV GÜNÜ’NE YOĞUN İLGİ


3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Yeşil Düzce Özel Eğitim uygulama merkezi’nin Geleneksel Pilav Günü gerçekleştirildi.

Haber:N.Keleş

Düzce Belediye Meclis üyesi Gönül Asuk ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç Yeşil Düzce Özel Eğitim okulu’nun her yıl  geleneksel olarak gerçekleştirdiği  pilav gününün programına katıldı.

Programda ayrıca Vali Zülkif Dağlı ve eşi, Vali yardımcısı Alper Balcı, Jandarma Komutanı Yılmaz Özdemir, Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit,, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım, STK temsilcileri, öğrenciler ve aileler hazır bulundu.

Haber tarihi: 07/12/2016
Haber Okunma: 1148
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: ÖNEMLİ DUYURU
Sonraki: DOĞALGAZ YÜZDE YÜZE ULAŞIYOR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

m

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com