Düzce Üniversitesi’nde“Ahlak Okumaları III” Serisi Genç Ofis Merkezi’nde Devam Ediyor   Düzce Üniversitesi Çocuk ve Gençlik Eğitimi Uygulama ve Araştırma ...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN SPORA VE SPORCUYA BÜYÜK DESTEK   GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ’NDEN 4 AYLIK FAALİYET RAPORU 7’DEN 70&rsquo...           • İş Başvurusunda İstenen Deneyim ve Yeni Mezun Ben   Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme ...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN RAFTİNG ETKİNLİĞİ   SPOR CAMİASI STRES ATTI   Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri M...           • ASAR DERESİ PROJESİ DEVAM EDİYOR   REKREASYON ALANI İLE ASAR GÜZELLEŞİYOR ÇELİK KÖPRÜLERİN HALAT MONTA...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN SPORA TAM DESTEK   DÜZCE BOKS ŞÖLENİ’NE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR 50 İLDEN 500 SPORCU TÜRKİY...           • Düzce Üniversitesi’nde Fındık Dönüşüm Merkezi’nin Açılışı Gerçekleştirildi   Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın başvuru sahibi olduğu, Düzce Üniver...           • Olağan Meclis ve Toplu Komite Toplantısı Gerçekleştirildi   Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısı, Düzce TSO Meclis Başkanı...           • U23 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Düzce Üniversitesi Öğrencileri Başarılı Sonuçlara İmza Attı   Konya'da düzenlenen U23 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda, D&uum...           • AK PARTİ İL TEŞKİLATINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Düzce İl Teşkilat üyeleri, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü...           
İstatistikler
Toplam: 1581503
Aktif: 15
Bugün: 1379
Dün: 2743
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

KOCAELİ BİLİM MERKEZİ İNCELENDİ


Düzce Belediyesi heyeti Kocaeli’de bulunan Bilim Merkezi’nde çeşitli incelemelerde bulundu.

Düzce’de yapılması planlanan “Bilim Merkezi”nin niteliği ve özellikleri hakkında yapılan araştırma gezisinde önemli tespitler yapıldı. Düzce Belediyesi adına merkezde incelemelerde bulunan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Mesude Özcan, Kültür İşleri Müdürü Seçil Acar ve AB Proje Ofisi bilim merkezinin kurulum süreci, işleyişi ve teknik detayları hakkında bilim merkezi yetkililerinden bilgi aldı.

“Bilim Merkezi Projesi” kapsamında kısa bir süre içinde Konya ve Bursa Bilim merkezlerine de inceleme gezisi yapılması planlanıyor.

Haber tarihi: 18/10/2016
Haber Okunma: 1003
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: Cumayeri’nde kaza, 1 yaralı
Sonraki: Cumayeri'nde Saat 17.00'de 3.8 şiddetinde deprem meydana geldi.




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com