BELEDİYENİN PİYASA ALACAKLARI BORÇLARINDAN FAZLA   MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ KURUMUN ALACAK RAPORUNU PAYLAŞTI BELEDİYE Hİ...           • ‘ALO 153’ İLE VATANDAŞLARIN ŞİKAYET VE TALEPLERİ ANINDA ÇÖZÜLÜYOR   BEYAZ MASA’YA 4 AYDA 31 BİN 979 ÇAĞRI GELDİ   Güçlü a...           • ‘ALO 153’ İLE VATANDAŞLARIN ŞİKAYET VE TALEPLERİ ANINDA ÇÖZÜLÜYOR   BEYAZ MASA’YA 4 AYDA 31 BİN 979 ÇAĞRI GELDİ   Güçlü a...           • Ankara’nın Anıtsal Ağaçlarıyla İlgili Fotoğraf Sergisi ve Konferans Gerçekleştirildi   Düzce Üniversitesi Süs ve Tıbbi Bitkiler Üretim Uygulama ve Araştırma ...           • Özel Gereksinimli Bireyler İçin Uluslararası Proje   Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü İSG birimi tarafından geliştirile...           • İTFAİYEDEN HAYVAN KURTARMA OPERASYONU KANALA DÜŞEN TOSUN YARIM SAATTE KURTARILDI Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürl&uu...           • Düzce Üniversitesi’nde Milli Egemenlik ve Çocuk Paneli Gerçekleştirildi   Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemen...           • DÜZCE BELEDİYESİ ÇOCUKLARA UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞATTI 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ GÜN BOYU SÜRDÜ YEŞİL VADİ’DE ÇOCUKLARA ÖZE...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 23 NİSAN MESAJI Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Türkiye Büyük Millet Meclisi&...           • 23 Nisan, Milletin İradesinin Sembolüdür Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, 23 Nisan Ulusal Egem...           
İstatistikler
Toplam: 1567960
Aktif: 8
Bugün: 2025
Dün: 1584
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Sırrı Bilinmeyen Ağaç


Her insanın hayatında en son gideceği yer olan mezarlıklar sessizliği kadar, bazen şaşırtıcı ve ibretlik olaylara da sahne oluyor.

 İlginç olaylara şahitlik eden Düzce'nin Akçakoca ilçesine bağlı Dilaver köyünde bulunan mezarlıkta 200 yaşında olduğu söylenen meşe ağacının gövdesinde görünen tüfeğin namlusu görenleri hayrete düşürüyor. 

Bu tarihi ağaçtaki tüfeğin  sırrı çözülemedi.Köy halkının söylemesine göre yıllarca bu tüfeğin mezarlıktaki ağacın içinde bulunduğu ve sırrının bilinmediği dile getirilmektedir.

 Haber Seyhan Arslan

Haber tarihi: 09/02/2016
Haber Okunma: 1197
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: ANKARA’DA DÜZCE LOBİSİ GÜÇLENECEK
Sonraki: Gümüşova’da Kaza Meydana Geldi




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com