DÜZCE BELEDİYESİ 4 AYLIK RAPORU YAYINLADI 4 AYDA 4 KİLOMETRE YENİ İÇME SUYU HATTI 5 KİLOMETREDEN FAZLA KANALİZASYON YAPILDI YENİ YA...           • Fındık Üreticileri Kendi İşlerinin Patronu Olabilecek   Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın Düzce Üniversitesi ve Düzce Ta...           • İTFAİYE 6 DAKİKADA OLAY YERİNE ULAŞTI YANGIN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI Düzce Belediyesi İtfaiyesi Müdürlüğü, Konuralp bölgesi Orhangazi Mah...           • Mutluluk ve başarının sırrı; psikolojik sağlamlık   Hayatta çeşitli risk ya da zorluklarla karşılaşıldığında, zorlu yaşam olayları ile ...           • Mutluluk ve başarının sırrı; psikolojik sağlamlık   Hayatta çeşitli risk ya da zorluklarla karşılaşıldığında, zorlu yaşam olayları ile ...           • KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR ,Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması i&cc...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDE İKİNCİ ÖZLÜ DÖNEMİ FARUK ÖZLÜ VE AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ MAZBATA ALDI ÖZLÜ: DÜZCE...           • CAMİ TEMİZLİĞİ HIZ KESMİYOR CAMİ TEMİZLİĞİ HIZ KESMİYOR  TEMİZLİK İŞLERİNDEN CAMİLERE HASSAS DOKUNUŞ CAMİLER KÖŞE BU...           • MODERN SANAYİ SİTESİNDE ALTYAPI SORUNU OLMAYACAK   112 DÜKKANDA SONA GELİNDİ   Düzce Belediyesi tarafından Beslanbey Bö...           • TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Düzce Üniversitesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi   Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ)Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafe...           
İstatistikler
Toplam: 1562480
Aktif: 30
Bugün: 2473
Dün: 1974
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

MADDE BAĞIMLILIĞIYLA MÜCADELE KOMİSYONU AYDINPINAR KÖYÜ’NDE


Düzce Belediyesi Madde Bağımlılığıyla Mücadele Komisyonu’nun ikinci durağı Aydınpınar Köyü oldu. Aydınpınar Köyü’nde ailelerle ve çocuklarla bir araya gelen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, madde bağımlılığıyla mücadele için harcama yapmaktan kaçınmayacaklarını ifade etti.

Düzce Belediyesi Madde Bağımlılığıyla Mücadele Komisyonu, Karaca Mahallesi’nin ardından Aydınpınar Köyünde gerçekleştirdiği toplantılarla çalışmalarını sürdürüyor.

Düzce Belediyesi Madde Bağımlılığıyla Mücadele Komisyonu tarafından Aydınpınar Köyü’nde düzenlenen toplantıya Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in yanı sıra Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları, Düzce Belediyesi Meclis üyeleri, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Sebahat Uçar ve yönetim kurulu üyeleri, Aydınpınar Köyü sakinleri ile çocuklar katıldı.

Düzce Belediyesi Meclis üyesi Gönül Asuk başkanlığında Ömer Arslan ve Mehmet Atılmış’ın katkılarıyla oluşturulan komisyona Düzce Vaizi Ömer Meydan, Sağlık Geliştirme Şube Müdürü Hülya Çiçek Arıboğan da destek verdi.

Madde Bağımlılığıyla Mücadele Toplantısında konuşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, sosyal belediyecilik anlayışına önem verdiklerine dikkat çekti. Başkan Keleş, madde bağımlılığıyla mücadelenin tıpkı yol asfaltlamak, ağaç dikmek gibi belediyenin başlıca sorumlulukları arasında yer aldığını ifade etti. Başkan Keleş, madde bağımlılığıyla mücadele için para harcamaktan çekinmediklerini de sözlerine ekledi.

Başkan Keleş, “Artık belediyeler sadece taşa, toprağa, yola, asfalta para harcamıyor. Gençlerimizin, çocuklarımızın, yaşlılarımızın bilinçlendirilmesinde de ciddi işlere imza atıyor. Bizler de Düzce Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı gençlerimizi tehdit eden uyuşturucu illetine karşı bir mücadele başlattık. Düzce Belediyesi Meclis üyemiz Gönül Asuk ile birlikte bir grup gönüllü olarak kolları sıvadık. Amacımız bir şekilde bu illete teşvik edilen kardeşlerimizi, evlatlarımızı bağımlılıktan kurtarmak. Bu noktada gerekirse hiçbir kurumun, hiçbir kişinin harcamadığı kadar parayı çocuklarımız için harcayacağız.” dedi.

“Aydınlığa açılan kapıları çocuklarımız için cazip hale getireceğiz” diyen Başkan Keleş, “gençlerimiz için spor alanları, kültür merkezleri, bilgi evleri yapmamız lazım. Gençlerimizi bu illetten el birliğiyle uzak tutmalıyız.” sözlerini kaydetti.

Toplantının sonunda Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi’nin başlattığı mücadeleye destek vererek, ailelerle ve gençlerle paylaşımlarda bulunan Düzce Vaizi Ömer Meydan ve Sağlık Geliştirme Şube Müdürü Hülya Çiçek Arıboğan’a çiçeklerle teşekkür etti.

Haber N.Keleş

Haber tarihi: 21/02/2015
Haber Okunma: 1384
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: USTAOĞLU BU GÜN CUMAYERİ'Nİ ZİYARETTE BULUNDU.




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

m

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com