DÜZCE BELEDİYESİ’NDE İKİNCİ ÖZLÜ DÖNEMİ FARUK ÖZLÜ VE AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ MAZBATA ALDI ÖZLÜ: DÜZCE...           • CAMİ TEMİZLİĞİ HIZ KESMİYOR CAMİ TEMİZLİĞİ HIZ KESMİYOR  TEMİZLİK İŞLERİNDEN CAMİLERE HASSAS DOKUNUŞ CAMİLER KÖŞE BU...           • MODERN SANAYİ SİTESİNDE ALTYAPI SORUNU OLMAYACAK   112 DÜKKANDA SONA GELİNDİ   Düzce Belediyesi tarafından Beslanbey Bö...           • TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Düzce Üniversitesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi   Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ)Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafe...           • ‘YEŞİL DÜZCE’ İÇİN ÇALIŞIYORLAR   ORTA REFÜJLERDE BAKIM ÇALIŞMALARI   Düzce Belediyesi Park ve Bah&c...           • VİYANA’DA FESTİVAL COŞKUSU AHMET ŞAFAK KONSERİYLE ZİRVE YAPTI Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, Avusturya Türk Federasyonu tarafından düzenlenen Ge...           • KÖŞE BUCAK HER YER İLAÇLANIYOR LARVA VE SİNEKLE MÜCADELE SÜRÜYOR 5 EKİPLE 63 MAHALLEDE İLAÇLAMA YAPILIYOR A...           • BAYRAM GEZGİNLERİ SAMANDERE VE AYDINPINAR’A AKIN ETTİ   TATİLDE SADECE İKİ TESİSİ 8 BİN 500 KİŞİ ZİYARET ETTİ MANGALINI ALAN ŞELALELERE KOŞTU HE...           • SAKARYA İDARE MAHKEMESİNDEN ADALET DERSİ: HUKUKSUZ YER DEĞİŞİKLİĞİNE İPTAL KARARI! Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlü...           • İşitme Cihazları Satışı ve Uygulama Merkezi Hizmete Açıldı. Genç girişimci Sinem Korkmaz Düzce’de Emniyet midürlüğü karşısınd...           
İstatistikler
Toplam: 1559249
Aktif: 19
Bugün: 1976
Dün: 1993
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Üvezbeli Yolu Sürücülere Zor Anlar Yaşatıyor.


Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli Köyü yolu sürücülere zor anlar yaşatıyor.Bayram arifesinde Sürücülere zor anlar yaşatan  Üvezbeli yolu geçtiğimiz günlerde oluşan büyük sel nedeniyle  zarar görerek göçükler ve tümsekler oluşturmuş durumda. Yol daralmaktadır.Daralan yerlerin dönemeçlerde oluşu tehlike oluşturmaktadır.

Bu yoldaki sürücüler ile görüştüğümüzde şu ifadelere yer verdiler.''Yağan yağmur asfaltı bozmuş.Bizler Adapazarından geliyoruz.Mezar ziyaretine gidiyoruz.Yol bozulduğu için dönemeçlerde tehlike oluşturmaktadır.Bu şekilde sırtpınar Üvezbeli yolu köstebek yuvası gibi.Yetkililerin bir an önce bu yolu onarmaları gerekmektedir.Burada her an kaza olabilir.Bu dönemeçlerdeki yol bozulmaları her an kazaya davetiye çıkarmaktadır.''diye konuştular.

Haber N.Keleş

Haber tarihi: 27/07/2014
Haber Okunma: 1591
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: Recep Tayyip Erdoğan'a Destek İstedi.




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

m

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com